Jamen hejsan

Jag vet att det är länge sen jag skrev...eller ja det är väl inte jätte jätte länge sen men rätt så länge sen. Men jag har inte lika mycket tid att blogga längre...Plus så har jag gjort en annan blogg som jag är mer aktiv i och den finns bland länkar i denna blogg, kolla gärna in den bloggen. Känns som att jag har bättre kolla på allt där = att den är bättre. Så kolla in den för det är där jag kommer försöka skriva i första hand. Har inte så mycket att skriva nu ska skriva i min andra blogg så kolla där om ni vill veta hur min dag varit ;)

Prao!!!

Idag var första proadagen den var....aa lite awkward måste jag säga. De var rätt så snälla där men ja det var ändå awkward, sen så en av skokloster gangster eller vad fan man ska säga, men han jobbar där och det känns konstigt men han är shysst. Jag proar på 7 Eleven, hehe bästa stället...eller inte, men det var rätt så kul ändå. Men jag har typ inget att skriva om direkt..Jag kanske har saker att skriva men jag kan inte skriva de sakerna bara för att ja folk som inte får läsa det vet om min blogg, så det går inte. Funderar på att göra en ny blogg där jag kan skirva nästan exakt vad jag vill. Men kommer inte att länka den på den här bloggen, men jag kommer frt att blogga här för det här är ju min guld blogg, okej det kan jag inte säga men ja ni kanske fattar. Nu ska jag lägga in lite bilder sen ska jag göra en ny blogg :)
 
Jag innan läggdags^^
 
Jao!!!! 
 
7 Eleven, tagga 2 veckor nu då!!! -_-
 
Har förkänat det här tycker jag^^
 
Det var allt för nu tror jag...Nu ska jag lyssna på lite musik och göra en ny blogg, tja,tja bitches<333

Heej!

Nu har jag fixat mitt hår...Färgade det ju igår och blev väl ganska nöjd men det var inte så ljust som jag velat men jag färgade håret idag igen och nu är det väldigt blont! Jag är nöjd över det här, tummen upp till min mamma som hjälpte mig. Bild kommer snare. Idag spelade jag match, vi kvalade för att få spela kvartsfinal och vi vann!!!! Så nu är vi i kvartsfinal men ett litet problem är att kvartsfinalen är på söndag denna helg som kommer och hela den helgen så är laget på en innebandycup så vi får se hur tränarna löser det här. Men, men vi får se hur det blir..Just nu så är jag innne på fb och väntar på att maten ska bli klar...Mer än så har nog inte hänt idag, ska försöka komma på något intresant imorgon, men här kommer lite bilder :)
 
 
 
Bild från igår då jag färgade det, färgen är pärlblond
 
Så här såg det ut igår efter att jag färgat det
 
Här är jag idag då jag färgar håret, färgen idag är extremt blond...Äter lite pizza medans jag vänat :3
 
Så här ser jag ut nu, är lite blöt i håret frt på bilden xD
 
Här är jag just nu, nästan exakt nu, är faktiskt nöjd...Fast syns inte så bra på bilderna som mitt hår ser ut exakt 
 
Men nu ska jag äta, tja tja bitches<33

OMFG!!!

I'm back in the game now!!!! Jag tror jag har tid att lägga in minst ett liten inlägg per dag nu så i'm back in the game bitches!!!! Hoppas jag, har kommit ikapp i skolan lite nu över lovet så det känns skööönt!!! Har ju haft det ganska jobbigt under de senaste veckorna, mått dåligt och inte orkat gjort något alls typ. Ja typ varit lite deppig, men nu är det bättre som tur är..Just nu sitter jag och har skit tråkigt, tar lite loliga bilder på webcam toy, hehe. Ska egentligen göra svenska men jag behöver inte datorn till det men jag vill sitta vid datorn såå jag kom på att jag kunde blogga! Snart ska jag färga hårt!!!!! Jippi eller jag ska tona det ljusare fast det är faktiskt att färga det. Lite senare under veckan som kommer så ska jag göra dip dye, tänk er ljust blond med isblått dip dye...Hoppas ni föreställer er samma sak som jag: SKIT SNYGGT!!! Längtar!!! Under denna vecka ska jag oxå ta hål i navel, har nyss fyllt 15, hihi. Jag vill ta hål i näsan också men pappa är emot det men mamma därimot är lite mera vi får se, hoppas jag får det!!! Jag ska även ta två hål till i mitt högra öra, tror jag vill ha i höger...Vi får se men jag ska i alla fall ta två hål till, mamma ska göra det på mig...Med is och nål, kmr göra ont..Men det ör värt de! Jag ska lägga in lite bilder nu senare kan jag lägga in bilder på hur jag serut efter att jag färgat det :)
 
 
 
 
 

ellimuppen.blogg.se

Jag heter Elina, kallas Ellie, och ska blogga om mitt liv. Hoppas på att det händer något intressant i mitt liv som kan göra att ni vill följa mig. Jag vet att mitt namn, Ellimuppen, är lite p12:igt men det var de bästa jag om på ;)

RSS 2.0